Onze diensten

Bij AutomotiveNL kun je terecht voor een veelvoud aan diensten met betrekking tot autosleutels, auto’s repareren en nog veel meer. Wij zijn namelijk dé auto en autosleutelspecialist in Oss en omgeving en hebben alle benodigde kennis in huis. Bij ons kun je aankloppen voor de volgende diensten:

VRAAG SNEL EEN OFFERTE AAN

Volgende stap

Autosleutel kwijt

Dienst bekijken

Autosleutel Kwijt? Wij Helpen Je Snel Weer op Weg!

Ben je je autosleutel kwijt en sta je voor een afgesloten auto? Geen paniek! Wij openen je auto zonder schade en maken ter plekke een nieuwe sleutel voor je. Onze ervaren technici komen naar jouw locatie, waar je ook bent. Snel en betrouwbaar. Neem direct contact met ons op en we zorgen ervoor dat je snel weer de weg op kunt!

Autosleutels bijmaken en inlezen

Dienst bekijken

Het bijmaken en inlezen van autosleutels is onze core business. Wij maken alle soorten sleutels bij, van traditionele autosleutels tot sleutels met afstandsbediening of zelfs keyless entry. Dit doen wij o.a. voor klanten die hun sleutels zijn kwijtgeraakt of simpelweg een extra reserve autosleutel willen laten bijmaken. Ook als je je enige autosleutel kwijt bent helpen we je verder. In dat geval maken we de auto voorzichtig open en maken we een geheel nieuwe autosleutel. Wij hebben ervaring met sleutels van nagenoeg alle automerken, dus ook dit speelt geen rol.

Autosleutels repareren

Dienst bekijken

Een autosleutel bijmaken of kopiëren is niet altijd nodig – in sommige gevallen volstaat een reparatie van de autosleutel. Dit is meestal een stuk goedkoper dan een nieuwe laten maken. Wij hebben talloze behuizingen van diverse automerken op voorraad, waardoor je een zo goed als nieuwe, gerepareerde autosleutel krijgt.

Chiptuning en ECU programmering

Dienst bekijken

Wil je je auto wat extra power geven? Bij ons kun je ook terecht voor het afstellen van de krachtbron voor betere prestaties of het installeren van een nieuwe motormanagementsysteem, ook wel chiptuning en ECU programmering genoemd. Beide ingrepen verbeteren de prestaties van de motor en daarmee van de auto aanzienlijk.

Kilometerteller repareren

Dienst bekijken

Is de kilometerteller aan reparatie toe? Wij zorgen voor een passende oplossing, ongeacht of er sprake is van pixeluitval, een storing in de software of een benodigde correctie. Wat het defect ook is, wij repareren en coderen de kilometerteller snel, effectief en voordelig.

Contact/stuursloten repareren of vervangen

Dienst bekijken

Ook voor stuurslot reparatie ben je bij ons aan het juiste adres. Dit doen we voor een fractie van de kosten van de lokale dealer en ook nog eens aanzienlijk sneller. Is het stuurslot niet meer te redden? Dan plaatsen we een geheel nieuw stuurslot.

Mercedes contact/stuursloten repareren

Dienst bekijken

Wij repareren en/of vervangen contact- en stuursloten van alle automerken, maar we hebben met name veel ervaring met het Drive Authorization System en de Electronic Ignition Switch die je terugvindt in de modellen van Mercedes. Dit maakt ons dé expert op gebied van contact- en stuurslot reparatie op Mercedes-auto’s en bestelwagens.

Airbag modules resetten

Dienst bekijken

Veel mensen maken de fout om de airbags nadat deze zijn afgegaan te vervangen. Een dure grap, helemaal als je de kosten vergelijkt met het resetten van de airbag modules. Dit is doorgaans sneller, gemakkelijker en stukken voordeliger. Wij brengen de airbags weer terug naar hun oorspronkelijke staat – een nieuwe airbag (kosten: €250 tot €800) is dus niet meer nodig.

Auto wrappen

Dienst bekijken

Steeds meer mensen laten hun auto wrappen, ofwel hun auto beplakken met wrapfolie. Logisch, aangezien het een betaalbare optie is om de auto een compleet nieuwe, unieke look te geven. Bij AutomotiveNL maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardige, zelfklevende vinyl 3M wrapfolies die de auto niet alleen fraaier maken, maar ook de oorspronkelijke lak beschermen. Onze carwrappings gaan gemiddeld zo’n 3 tot 5 jaar mee. Ook gedeeltelijke wrapping of striping behoort tot de mogelijkheden.

Gebruikte onderdelen

Dienst bekijken

Heb je een specifiek onderdeel nodig dat lastig verkrijgbaar is of nieuw erg duur is? Dan is een van onze gebruikte auto-onderdelen misschien wel dé oplossing. Bekijk ons aanbod van gebruikte onderdelen of neem contact met ons op.

Vraag meteen een offerte aan

Wil je een autosleutel bijmaken in de omgeving van Den Bosch? Vraag dan direct een offerte aan. Heb je vragen, dan kun je ook altijd contact met ons opnemen.

Contact opnemen

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.