Nieuw stuurslot en reparaties in je auto

Is het stuurslot van jouw auto kapot en moet het vervangen worden? AutomotiveNL is gespecialiseerd in het repareren van sleutels en contactsloten van bijna alle merken. Met onze jarenlange ervaring bieden wij een snelle en kwalitatieve service tegen een fractie van de kosten van uw lokale dealer of garage.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact op. Wij helpen je graag.

Neem contact op

 

Vraag direct een offerte aan!

  • Vul uw kenteken in
  • Vul uw gegevens in
  • Offerte aanvragen
Volgende stap

Waarom een stuurslot van AutomotiveNL in je auto?

Waarom AutomotiveNL de beste keuze is om het stuurslot in je auto te laten repareren:

  • Alle kennis in huis
  • Klaar terwijl je wacht
  • Ook aan huis

Stuurslot kapot?

Het kan iedereen overkomen. Je sleutel zit in het stuurslot, maar er is geen beweging in te krijgen. De sleutel weigert te draaien welke kant je ook op gaat. Wanneer een stuurslot zodanig beschadigd is dat deze niet meer gerepareerd kan worden, dan dient een nieuw stuurslot in je auto geplaatst te worden. Om verdere beschadiging te voorkomen, raden wij je aan om het stuurslot niet zelf uit elkaar te halen. Laat dit over aan een deskundig monteur.

Waarom gaat een stuurslot kapot?

Er zijn veel redenen waarom stuursloten kapot gaan. Het kan bijvoorbeeld komen door slijtage door veelvuldig gebruik. Ook kan in het slot over de jaren heen vuil ophopen. Denk hier aan stof, zand of cement. Een auto inbraak gehad? Een geforceerd contactslot kan tot beschadiging leiden, maar ook natuurlijke weersomstandigheden zoals hitte of vorst hebben invloed op de toestand van je stuurslot. Tenslotte is het mogelijk dat slechte automerken en -modellen helaas slechte sloten hebben.

Al deze redenen kunnen leiden tot een aantal verschillende defecten. Je stuurslot reageert niet meer op je autosleutel, je sleutel is afgebroken of je slot is zelfs zo vuil, dat je sleutel er niet meer in past. Wist je dat het mogelijk is dat een autosleutel kan afbreken in een stuurslot? AutomotiveNL heeft jarenlange ervaring. Binnen een mum van tijd hebben wij een nieuw stuurslot in je auto geplaatst.

Doe het zelf

Waarschijnlijk wil je eerst zelf een aantal dingen proberen om het stuurslot van je auto weer aan de praat te krijgen. Wij hebben voor jou de volgende tips op een rijtje gezet:

  • Reservesleutel: misschien ligt het niet aan je stuurslot, maar is er een defect aan je huidige autosleutel. Test je reservesleutel
  • Slotspray: slotspray is de oplossing voor veel sleutel gerelateerde problemen
  • WD40: deze bekende multispray is geschikt voor talloze toepassingen, dus ook jouw stuurslot

[fbrev page_name=”AutomotiveNL” page_id=”1139213082871473″ page_access_token=”EAAVVPjFKgSEBAPRZB94Ulu88FcbOZCUBNZB8EwwJemLMuJ1kgriFwtiBCohrJIttXnAZAy5J4totgb99BmdmDswRMuZCtwAU8ImIZCYfZB6ZAYqqd1ocEohKZAuWBZCyueRZBbaDujrrNOkueFwnZBZBXJVZB0WSAAvrZCj9RFzr55Wn1ZAlx3LT2fRTZCJ2a” pagination=”5″ text_size=”120″ disable_user_link=true lazy_load_img=true show_success_api=true open_link=true nofollow_link=true api_ratings_limit=”500″]

Deskundig je auto laten repareren

Wanneer je denkt dat het stuurslot van je auto niet meer te repareren is of je het zelf toch niet aandurft, staat AutomotiveNL voor je klaar. Je auto is in professionele handen en binnen een mum van tijd hebben wij je problemen opgelost. Wist je dat AutomotiveNL meer diensten aanbiedt dan alleen het repareren en plaatsen van stuursloten? Bekijk ons aanbod en hopelijk zien we je snel.

Neem direct contact op

Stuurslot in je auto laten plaatsen of vervangen door AutomotiveNL? Neem vrijblijvend contact op door een e-mail te sturen naar info@automotivenl.nl of vul ons contactformulier in om de mogelijkheden te bespreken. Ook voor vragen kun je bij ons terecht. Wil je ons direct bereiken? Bel dan naar +31 640204615.

Neem contact op