Autosleutel reparatie

Is autosleutel reparatie nodig? Als uw auto een sleutel heeft die niet goed meer werkt, dan is dat heel erg vervelend. U heeft dan geen toegang tot uw auto en kunt dus ook niet meer naar uw werk of andere plekken toe. Gelukkig kunt u bij ons terecht voor autosleutel reparaties. Wij zorgen ervoor dat de sleutel na autosleutel reparatie weer perfect werkt, zodat u weer gewoon met uw auto kunt rijden. Wij kunnen alle soorten autosleutels repareren.

Of het nu gaat om een sleutel met een chip, een transponder sleutel of een afstandsbediening, wij maken uw autosleutel weer zo goed als nieuw. We hebben hiervoor speciale apparatuur en kennis in huis, zodat we de reparatie snel en professioneel kunnen uitvoeren. Vraag meteen een offerte aan of neem contact op voor het inwinnen van meer informatie.

Neem contact op

 

Vraag direct een offerte aan!

  • Vul uw kenteken in
  • Vul uw gegevens in
  • Offerte aanvragen
Volgende stap

Waarom kiezen voor autosleutel reparatie?

Autosleutels zijn tegenwoordig heel erg ingewikkeld. Ze bevatten namelijk een chip of transponder, waardoor de auto niet gestart kan worden zonder de juiste sleutel. Wanneer er iets mis is met de sleutel, kunt u dus ook niet meer met de auto rijden. U heeft geen toegang meer tot de auto en kunt ook niet meer naar het werk of andere plekken toe.

Wanneer er iets mis is met de sleutel, is het verstandig om direct contact op te nemen met ons. Misschien wilt u wel de afstandsbediening van de auto repareren. Wij repareren alle soorten autosleutels en zorgen ervoor dat de sleutel weer goed werkt. Zo kunt u weer gewoon met de auto rijden en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over vervoer.

Alle soorten autosleutels

Het doet er niet toe welke autosleutel van reparatie moet worden voorzien. Wij hebben alle soorten autosleutels in huis. Of het nu gaat om een autosleutel met een chip of transponder, een afstandsbediening of iedere andere soort sleutel, wij repareren alle types autosleutels voor alle voertuigen. Wij hebben hier speciale apparatuur en kennis voor in huis, zodat wij uw sleutel snel en professioneel kunnen repareren.

Autosleutel reparatie: stap voor stap

We starten de autosleutel reparatie altijd met een grondige inspectie van de sleutel, want soms is de schade aan de sleutel niet zo ernstig als men vooraf denkt. Als blijkt dat de autosleutel daadwerkelijk beschadigd is of niet meer goed werkt, maken we een afspraak om de sleuteltjes te maken of te repareren. Dit doen we op onze locatie of op een locatie in de buurt, zodat u niet voor onnodige kosten komt te staan. Vervolgens bekijken we welke onderdelen er vervangen moeten worden en stellen we een offerte op. Nadat alle onderdelen vervangen zijn testen we of alles goed werkt. Vervolgens bent u weer klaar om veilig de weg op te gaan!

Uitstekende service

Bij AutomotiveNL nemen we de tijd voor u, want we willen natuurlijk wel dat uw autosleutel weer zo goed mogelijk werkt. Mocht er toch iets mis gaan met de reparatie of bent u niet tevreden met het resultaat, dan bent u altijd welkom om bij ons terug te komen. We kijken dan samen naar een passende oplossing die compleet naar uw tevredenheid is.

Van tunen tot resetten van airbag modules

Onze core business is het bijmaken en inlezen van autosleutels, maar we verzorgen ook andere diensten zoals chiptuning, ECU programming, kilometerteller reparaties, stuurslotreparaties en carwrappings. Kortom: alles wat te maken heeft met auto’s kunnen wij voor u regelen. Is er sprake van een storing in de airbag module? Ook hiermee kunnen we u helpen door de airbag module te resetten. Zo weet u zeker dat uw airbag altijd goed werkt.

[fbrev page_name=”AutomotiveNL” page_id=”1139213082871473″ page_access_token=”EAAVVPjFKgSEBAPRZB94Ulu88FcbOZCUBNZB8EwwJemLMuJ1kgriFwtiBCohrJIttXnAZAy5J4totgb99BmdmDswRMuZCtwAU8ImIZCYfZB6ZAYqqd1ocEohKZAuWBZCyueRZBbaDujrrNOkueFwnZBZBXJVZB0WSAAvrZCj9RFzr55Wn1ZAlx3LT2fRTZCJ2a” pagination=”5″ text_size=”120″ disable_user_link=true lazy_load_img=true show_success_api=true open_link=true nofollow_link=true api_ratings_limit=”500″]

Vraag een offerte of meer informatie aan

Autosleutel van reparatie laten voorzien? Wanneer u erover denkt om uw autosleutel door ons te laten repareren of wanneer u vragen hebt over onze services, kunt u altijd contact met ons opnemen. Of vraag meteen een geheel vrijblijvende offerte aan. U kunt ons bellen op +31 640204615 of een e-mail sturen naar info@automotivenl.nl. Ook kunt u langskomen op onze vestiging aan de Alanenweg 18 in Oss (Noord-Brabant). Hier helpen we u graag verder!

Neem contact op