Autosleutel bijmaken in Den Bosch

Wil je een autosleutel bijmaken in Den Bosch? Bij AutomotiveNL kun je terecht voor het laten bijmaken, repareren en programmeren van verschillende sleutels, waaronder standaard autosleutels, handzenders, smartkeys en moderne keyless go systemen. Ook als je je enige sleutel kwijt bent kunnen we je verder helpen.

Benieuwd naar de kosten van een autosleutel bijmaken bij dé sleutelspecialist in de omgeving van Den Bosch? Of wil je simpelweg zo snel mogelijk geholpen worden? Vraag dan direct een offerte aan of neem contact met ons op.

VRAAG SNEL EEN OFFERTE AAN

Volgende stap

Autosleutel laten bijmaken in Den Bosch?

Helaas overkomt het ons allemaal wel eens: onverhoopt onze autosleutel kwijtraken, waardoor we nog maar één exemplaar – de reservesleutel – over hebben. Of nog erger, de enige en laatste sleutel kwijtraken. Geen paniek. Bij AutomotiveNL maken we probleemloos een extra autosleutel bij. Hierbij maakt het niet uit of je een traditionele, ‘ouderwetse’ autosleutel hebt of een hypermodern keyless go systeem. Ook een geheel nieuw exemplaar laten maken, bijvoorbeeld omdat je alle autosleutels kwijt bent, is mogelijk. Kortom, voor het bijmaken van een autosleutel in Den Bosch moet je bij AutomotiveNL zijn.

Enige sleutel kwijt? Ook dan helpen wij je verder

Als het tegenzit, zit het goed tegen. Je bent niet de eerste die bij ons aanklopt zonder sleutels. Gelukkig weten wij precies wat te doen. Wij openen je auto zonder schade aan te richten en maken een nieuwe autosleutel én een reserve exemplaar. Een nieuwe autosleutel maken bij ons is doorgaans 50% goedkoper dan bij een dealer en gebeurt ook nog eens een stuk sneller.

 

Contact

 

Autosleutels Bijmaken

Dienst bekijken

Autosleutels reparatie

Dienst bekijken

Chip tuning en ECU-Programmering

Dienst bekijken

De voordelen van AutomotiveNL

AutomotiveNL is dé sleutelspecialist voor ‘s Hertogenbosch en omstreken.

  • Alle kennis in huis;
  • Klaar terwijl je wacht;
  • Stukken goedkoper en sneller dan bij de dealer;
  • Wij komen ook aan huis als dat nodig is.

Alle merken en soorten autosleutels

Heb je een Opel met een draadloze sleutel, soms ook wel een keyless go systeem genoemd? Of heb je een Mercedes youngtimer met een ‘normale’ autosleutel? Het maakt voor ons niet uit. Dankzij onze jarenlange ervaring en know how weten wij hoe we elk type en merk, of het nu Totoya, Mercedes, BMW, Peugeot of Opel is, sleutel moeten repareren, kopiëren, bijmaken, inlezen of vervangen. Een overzicht van het type autosleutels dat wij kunnen bijmaken in Den Bosch:

  1. traditionele sleutels
  2. traditionele sleutels in combinatie met startonderbreker
  3. sleutel met afstandsbediening
  4. keyless entry en keyless go

1. Standaard sleutel

Heb je een oudere auto met een normale autosleutel? Deze kunnen wij probleemloos bijmaken of repareren. Dit doen wij met behulp van specialistische apparatuur en stukken goedkoper dan lokale autodealers.

2. In combinatie met startonderbreker

Alle auto’s die na 1998 zijn gebouwd hebben een startonderbreker, ook wel een transponder genoemd. Dit is een extra beveiliging tegen diefstal. Is dit ook bij jouw auto en sleutels het geval, dan kopiëren we de chip van je originele sleutel zodat ook je nieuwe sleutel wordt herkend door de startonderbreker, net zoals het originele exemplaar.

3. Autosleutel bijmaken met afstandsbediening Den Bosch

Moderne autosleutels zijn voorzien van een afstandsbediening waarmee je, je raadt het al, de auto van een afstandje kunt ver- en ontgrendelen. Ook deze sleutels kunnen wij probleemloos vervangen. Wederom doen wij dit razendsnel en tegen scherpe tarieven.

4. Keyless

Ten slotte zijn er nog de geheel draadloze, contactloze en knoploze systemen, ook wel keyless systemen genaamd. Ook deze moderne sleutels kunnen wij zonder problemen bijmaken of een reparatie op uitvoeren. Het is zelfs mogelijk om een dergelijk systeem door ons in te laten bouwen. Geïnteresseerd? Neem dan gerust contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

Meer dan alleen sleutelspecialist

Naast sleutels bijmaken zijn wij ook gespecialiseerd in andere diensten. Denk hierbij aan Chiptuning en ECU-programmering, (Mercedes contact- en) stuurslot reparatie, kilometerteller reparatie, het resetten van airbag modules, auto’s wrappen en het opsporen en verhelpen van andere storingen.

Vraag meteen een offerte aan

Wil je een autosleutel bijmaken in de omgeving van Den Bosch? Vraag dan direct een offerte aan. Heb je vragen, dan kun je ook altijd contact met ons opnemen.