Keyless Entry en Keyless Go

Ben je al bekend met Keyless Entry of Keyless Go? In de laatste paar jaren heeft de technologie zich zover ontwikkeld dat je zonder sleutel of remote key je auto kan openen en starten. Eerst was Keyless Entry en Keyless Go alleen mogelijk bij elite auto’s. Tegenwoordig wordt het steeds meer toegepast bij de alledaagse auto.

Ook Keyless Entry en Keyless Go in jouw auto toepassen? Vraag een offerte aan bij AutomotiveNL.

Neem contact op

 

Vraag direct een offerte aan!

  • Vul uw kenteken in
  • Vul uw gegevens in
  • Offerte aanvragen
Volgende stap

Waarom Keyless Entry en Keyless Go door AutomotiveNL?

  • Alle kennis in huis
  • Klaar terwijl je wacht
  • Ook aan huis

Wat is Keyless Entry en Keyless Go?

Normaal gesproken opende en startte je je auto met een sleutel. De normale autosleutel had daarna ruimte gemaakt voor een remote key en centrale deurvergrendeling. Maar kende je de meest recente ontwikkeling al? Je normale autosleutel of de knoppen op je remote key zijn overbodig. Dit komt door de introductie van Keyless Entry en Keyless Go. Nooit meer een sleutel gebruiken om je portier te openen of auto te starten.

Hoe werkt het?

Keyless Entry maakt het mogelijk om je autodeur te openen zonder het gebruik van een sleutel. Wanneer je een van de portieren vastpakt, communiceert een zender in de auto dit met je autosleutel. Vervolgens zendt je autosleutel een signaal naar je auto terug. Je kan dit zien als een bevestiging dat jij als eigenaar de auto wilt openen. Je slot wordt hierna ontgrendeld. Over het algemeen is de afstand tussen de auto en de sleutel één meter. Dit betekent dat het signaal alleen kan worden afgelezen wanneer je er een stap van bent verwijderd.

Keyless Go wordt binnen in je auto toegepast. Zonder het omdraaien van een autosleutel kan je de auto starten en van het stuurslot halen. Sensoren in de auto herkennen of de sleutel aanwezig is. Als dit zo is, druk je op de startknop. Hierdoor wordt het stuurslot ontgrendeld en start de motor. Om de auto te starten, moet de sleutel wel fysiek aanwezig zijn in de auto.

De voordelen

Het handsfree gemak is natuurlijk het voornaamste voordeel. Je hoeft niet meer in je tas naar je autosleutel te zoeken wanneer je snel je auto in wilt tijdens een regenbui. Heb je je handen vol met boodschappen? Op eenvoudige wijze open je je kofferbak zonder je sleutel erbij te pakken. Deze technologie is vooral ideaal vanwege het gebruiksgemak.

[fbrev page_name=”AutomotiveNL” page_id=”1139213082871473″ page_access_token=”EAAVVPjFKgSEBAPRZB94Ulu88FcbOZCUBNZB8EwwJemLMuJ1kgriFwtiBCohrJIttXnAZAy5J4totgb99BmdmDswRMuZCtwAU8ImIZCYfZB6ZAYqqd1ocEohKZAuWBZCyueRZBbaDujrrNOkueFwnZBZBXJVZB0WSAAvrZCj9RFzr55Wn1ZAlx3LT2fRTZCJ2a” pagination=”5″ text_size=”120″ disable_user_link=true lazy_load_img=true show_success_api=true open_link=true nofollow_link=true api_ratings_limit=”500″]

Keyless sleutel bijmaken

AutomotiveNL is gespecialiseerd in autosleutels van alle merken en soorten. In het geval dat je een fysieke sleutel of remote key wilt laten kopiëren, helpen we je hier graag mee. Zo heb je ook de mogelijkheid om door ons bedrijf Keyless Entry en Keyless Go te laten installeren. Wil je een keyless sleutel met een startonderbreker laten bijmaken om de kans op diefstal te verminderen? De auto wordt voorzien van een startonderbreker met ‘eigen autorisatie’. Dit houdt in dat de auto niet gestart kan worden onafhankelijk van de keyless functies. Doorgaans regelen we het bijmaken van een autosleutel binnen een half uur.

Keyless Entry en Keyless Go toepassen? Neem contact op

Wil je ook het gemak van Keyless Entry en Keyless Go ervaren? Of wil je gebruik maken van onze andere diensten? Bekijk onze dienstenpagina voor een compleet overzicht. Neem vrijblijvend contact op met AutomotiveNL! Je kan een e-mail sturen naar info@automotivenl.nl of vul ons contactformulier in. Wij nemen spoedig contact met je op. Heb je misschien verdere vragen? Bel naar +31 640204615 om ons direct te bereiken.

Neem contact op