Autosleutel bijmaken in Drachten

Autosleutel bijmaken in Drachten? Dat doe je bij AutomotiveNL, dé sleutelspecialist in Drachten en omgeving. Bij ons kun je terecht voor het kopiëren, repareren en programmeren van uw normale autosleutel (mét startonderbreker), sleutel met afstandsbediening of modernere keyless sleutels. Dit doen wij bovendien een stuk voordeliger en sneller dan lokale autodealers.

Meer weten? Vraag dan direct een offerte aan voor autosleutels bijmaken in Drachten of neem contact met ons op.

VRAAG SNEL EEN OFFERTE AAN

Volgende stap

Waarom autosleutel bij laten maken in Drachten?

Er zijn verschillende redenen waarom je een autosleutel of meerdere autosleutels wil laten (bij)maken. Misschien ben je je autosleutel onverhoopt kwijtgeraakt of wil je voor de zekerheid een extra reservesleutel achter de hand hebben. Of misschien is je enige en laatste autosleutel spoorloos en zit je nu met de handen in het haar. Hoe dan ook, voor het laten maken en repareren van je sleutel of sleutels ben je bij AutomotiveNL aan het juiste adres.

Wij maken alle autosleutels bij

Dankzij onze jarenlange ervaring, technische know how en specialistische apparatuur weten wij precies hoe we elk soort sleutel kunnen bijmaken. Het maakt in principe niet uit of je een ‘gewone’ autosleutel hebt of een moderne autosleutel met afstandsbediening. Ook het merk maakt geen verschil – in het verleden maakte we van o.a. Opel, Mercedes, Volkswagen, Toyota, BMW, Peugeot, Citroen, Alfa Romeo, Nissan en talloze andere merken sleutels bij.

 

Contact

 

Autosleutels Bijmaken

Dienst bekijken

Autosleutels reparatie

Dienst bekijken

Chip tuning en ECU-Programmering

Dienst bekijken

Normale autosleutel (met of zonder transponder)

’Normale’ sleutels zonder afstandsbediening worden steeds zeldzamer. Desondanks maken wij deze dagelijks. Voor zowel exemplaren met als zonder transponder, ook wel een startonderbreker, kun je bij ons terecht. Met behulp van onze specialistische apparatuur kopiëren we de sleutel en, mits nodig, programmeren we deze. Zo is de sleutel identiek aan het origineel en probleemloos te gebruiken.

Autosleutels met afstandsbediening bijmaken in Drachten

Verreweg de meeste sleutels werken tegenwoordig met afstandsbediening. Ook autosleutels met afstandsbediening kunnen wij bijmaken en repareren. Dit doen we tegen scherpe tarieven en zo snel mogelijk – doorgaans kun je bij onze werkplaats een half uurtje wachten tot je nieuwe sleutel klaar is.

Keyless systemen

Veel nieuwe auto’s komen met een zogenaamd keyless systeem, ofwel een sleutel (als je het nog zo mag noemen) die geheel draadloos, contactloos en zonder knoppen werkt. Dergelijke sleutels zijn zeer geavanceerd en daardoor lastig te repareren of bij te maken. Toch is dit voor ons geen enkel probleem. Sterker nog, het is zelfs mogelijk om een keyless systeem door ons te laten inbouwen in je auto.

”Enige autosleutel kwijt, wat nu?”

Ben je je enige autosleutel kwijt? Geen zorgen: ook dan helpen we je verder. We komen op locatie je auto (voorzichtig) openen, waarop we aan de slag gaan met het maken van je nieuwe sleutel en een reserve exemplaar.

Waarom AutomotiveNL in plaats van de dealer?

Veel mensen gaan voor het bijmaken van sleutels naar de lokale autodealer. Logisch, ware het niet dat dit doorgaans een stuk duurder is en langer duurt. Bij een sleutelspecialist als AutomotiveNL zijn de kosten lager en word je sneller geholpen.

  • Alle kennis in huis;
  • Klaar terwijl je wacht;
  • Stukken goedkoper en sneller dan bij de dealer;
  • Wij komen ook aan huis als dat nodig is.

Andere diensten: tunen, wrappen, stuurslot en kilometerteller reparatie en meer

Wij zijn veel meer dan alleen sleutelspecialist. Zo bieden we ook andere diensten aan, waaronder Chiptuning en ECU-programmering, (Mercedes contact- en) stuurslot reparatie, kilometerteller reparatie, het resetten van airbag modules, auto’s wrappen en het opsporen en verhelpen van andere storingen.

Vraag een offerte aan

Wil je je autosleutel (met afstandsbediening) bij laten maken in Drachten? Vraag direct een offerte aan om zo snel mogelijk gebruik te maken van onze sleutelservice. Heb je nog een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.